POV Display med et element af fare

Persistens af Vision Displays er altid cool, selv om vi må indrømme, at det ser ud som om det meget godt kan eksplodere ved høje hastigheder …

Sikkerhedsproblemer til side, dette desk fan baseret display giver et godt udgangspunkt for at lære om at lave POV-skærme. Det gør brug af et gammelt mobiltelefon batteri, en ATMEGA8, nogle LED’er, Veroboard, Assorterede ledninger og lodde og selvfølgelig en high-speed desk fan.

[SHPARVEZ001] giver også den fulde kode på sin blog til projektet, hvilket gør det meget nemt at replikere. Selvom vi måske også foreslår, at du holder det lille nok, at den originale ventilator bur stadig passer på toppen.

Fra et æstetisk synspunkt ser skærmen fint ud i mørket – men når lysene er på, kan du få noget mærkeligt udseende. Vi kan se, at dette projekt bliver stærkt forbedret ved at montere LED’erne gennem en af ​​blæserbladene, og kontrolelektronikken på bagsiden af ​​de andre knive. Måske smide i nogle trådløse opladninger til batteriet, mens ventilatoren også er slukket?

Anyway, hold dig rundt efter pause for at se displayet i aktion. Hvis du vil have en mere permanent fan POV Prøv at tilføje skærm hardware til en loft enhed.