Bærbare musikalske trapper

[Amir] har for nylig færdiggjort et ret koldt projekt – bærbare musikalske trapper! Han udviklede og byggede det, så det kunne midlertidigt installeres i skoler til musikalske terapi sessioner med autistiske børn – en sjov aktivitet for alle aldre!

Systemet anvender lasere og fotosensorer, der følger med en indbygget digital udgang med et følsomhedspotentiometer, hvilket gør det meget nemt for Arduino Leonardo at fortolke. Grunden til, at de bruger 2 med 4’er til systemet, er på grund af trappenes bredde. Klokken 1,75 mio. På tværs af en laser misaligned med kun 1 grad resulterer i, at den er omkring 3 cm off!

På software ende af ting fungerer arduino som en skjult indgang til computeren for at skabe lydene. [Amir] har sammensat en helt gratis lyd sampler på sit websted MakeySoundy.com, og vi bør sige, det er ret sjovt! Du kan tildele noter til forskellige nøgler, hvilket gør det meget nemt at lave et lignende projekt til dette!

Stick rundt efter pause for at se trappen i aktion!

Mens det er et godt projekt, skal måske [Amir] tjekke de musikalske trapper Nogle studerende på Hack Princeton kom op med sidste måned!