Shopping Trolley er kablet til Camp

[James] havde brug for en god transport til den kommende påskelejr i New Zealand, så han producerede en tilpasset motoriseret købsvogn, der er sikker på at vende hoveder. Basen af ​​dette job er en fælles mobilitetsscooter, som nemt har et modulært design. Alle elektronikken har stik til hurtig service såvel som hele bagakslen samt motorsamlingen pop off med træk af en håndtag.

[James] måtte gøre en smule svejsning såvel som chassis omarbejde for at opnå sit mål om at installere en købsvogn top til scooterens ramme. Når den er færdig, så konfigurationen så stor ud. Det var virkelig behageligt at sidde ind, som [James] lavede en udskæring for førerens fødder at passere igennem. Den ægte sjov kom med elektronikken. Vognen er den mest kablede mobilitetsscootermod, vi nogensinde har set. Mange af elektronikken er indeholdt i en jobboks under sædet, med en række arduinoer, der styrer de forskellige systemer: Interfacing med den originale scooterelektronik, en GPS-modtager samt en GSM-radio. [James] Ligeledes gik så langt som at tilføje RGB LED-forlygter, et horn, såvel som en flerfarvet sirene fra Jaycar.

Kørsel af vognen er enkel. En arkade joystick vælger hastigheden, såvel som scooterens fælles håndkontrol anvendes til fremadrettet, omvendt såvel som styring. En af de meget mere fascinerende mods [James] Made var en tilpasset Windows-app til at styre vognen gennem et USB-radiomodul. Hele systemet kan sikres, med sikkerheds- og sikkerhedskoden holdt i NVRAM for at undgå en strømcyklus fra at låse op for systemet. [James] kan endda beordre vognen for at gå videre eller vende fra sin berøringsskærm. Vi vil gerne se ham tilføje en styring servo for at gøre det til en helt fjernbetjent løsning, selv om dette trin ville have brug for en slags forståelse for håndbogskontrol.

Den endelige stil virker meget godt. [James] Må ikke vinde nogen form for trækkørsel ved at holde scooterens originale hastighedskontrol samt tilhørende elektronik, men han forlod sorten med større batterier, så vi er sikker på, at vognen bliver et hit rundt om lejren. Lignende job er blevet udviklet ved hjælp af bunden af ​​en elektrisk kørestol. Hvis du har en, du vil klare uden invasive ændringer til hardwaren, skal du inspicere denne tilgængelighedshack, som grænseflader ved hjælp af et stik.

[Tak Mike]