Brugerdefineret førerkort til Paintball Gun

[Gabe’s] har lyst til at gøre noget indlejret udvikling i årevis, og hans anden tidsfordriv af at spille paintball har for nylig leveret ham med et testprojekt. Han har arbejdet på et brugerdefineret førerkort for hans paintball pistol. Vær ikke forvirret af navnet, gcode er en mash-up af hans navn og det faktum, at han komponerede koden for projektet. Det har intet at lave med G-KO-CNC-sproget.

I første omgang kan dette virke som en trivielt hack, men denne viking paintball pistol har en vis alvorlig hastighed og gennemstrømning, så han har brug for en troværdig administration, der ikke bare begynder at skyde tilfældigt. En anden ting, som [Gabe] tog i betragtning, spores pakningsprocessen for at sikre, at paintballen er fuldstændigt, før du fyrer. Alt dette håndteres af den lille femtoduino bord. Det grænseflader med pistolernes hardware ved hjælp af forbindelseskortet monteret over det.

Der er en række videoer sprinklet i hele byggeloggen. Men vi opdagede de officielt sanktionerede 12,5 kugler pr. Sekundstilstand og de latterligt hurtige auto-brand klip mest interessante. Det skal være tilgængeligt i hjælpsomme, når de kommer fra Paintball Shotgun Wielding modstandere.