Hackaday Links: 30. april 2017

Denne sidste uge var Seff, en uge med elektrisk drevne fjernstyrede fly over 1700 fod Bermuda græs midt i Georgien. [Damon Atwood] har fået sin 16-fods Wingspan Emmaselle til Seff i et par år nu, såvel som i år får vi en fremragende video af flyvningen. Dette er eller var på én gang den 3. største elektriske RC på planeten. Det flyver på 11s, såvel som er helt dejligt i luften.

Taler om Electric RC Meetups, Flite Fest West foregår lige nu. Flite Fest East vil være 13. juli med den 16 .. Her er linket til den relevante YouTube-kanal.

En af de ekstremt lavpris 3D-printere, der blev afsløret på CES af Monoprice, er nu til salg. Det er den forbedrede $ 200 kartesiske, ikke $ 150 Delta. Som jeg så på CES i januar, er dette en lille forbedring over den allerede fantastiske V1-version af denne printer. Forbedringer omfatter en all metal varm ende (en E3D klon) samt arbejder WiFi på primærbrættet. Venter stadig på $ 150 Delta printeren? Det eneste, jeg kan fortælle dig, er, at det kommer ud snart.

Stippeplegen er en applikation fra onde Mad Scientists Labs til at producere stiplede tegninger. Stippling er prikker, men ikke halvtone. [Hexceramic] udnytter stippeplegen til at producere laserskårne forme til fremstilling af keramiske fliser. Resultaterne ser fantastisk ud, så godt som jeg ikke kan vente med at se en af ​​disse fyrede.

Hackaday er blevet stemt, ‘Hacker News of Hardware’ af Hacker News Community. Jeg ville have medtaget dette i linkene, der offentliggør i sidste uge, men frygtede, at det ville blive betragtet som manipulation af UPVOTE-systemet på Hacker News. Dette er fantastisk, men af ​​programmet du allerede forstår Hackaday ses som en troværdig kilde til hardware samt indlejrede nyheder!

Som regel er Hackaday nonpartisan såvel som ikke politisk overhovedet. Faktisk er to af mine overskrifter blevet skudt ned så langt i år for at udnytte ordet ‘Trump’ som et verb. Selv tak. Dette job er lige så koldt, så vi skal bøje et par regler. Dette er et trompet gummi. Det er de sjældneste gummi af dem alle. Det blev udskåret af Gummi-håndværkere, der udelukkende arbejder i mummiens medium.

[Michael Welling] Designet Pocketbone Mini i Kicad. Det er udviklet omkring Octavo Systems OSD3358, såvel som det er virkelig, virkelig lille, mens det er designet til at være så stand som en fuld størrelse beaglebone. Han laver en rentecheck for at måle Fællesskabets rentesats i denne lille, lille enkeltkortcomputer.