Et interview med ShapeWays

Det ser ud til [Andrew] er en op såvel som kommende historiker for verden af ​​3D-udskrivning. Vi har set ham interviewet Skaberen af ​​SLIC3R, men denne gang er han ledet over til Eindhoven, Holland til at interviewe naboskabschefen for Shapeways, [Bart Veldhuizen].

I modsætning til Repraps, Ultimkers, såvel som Makerbots, er Shapeways et helt andet økosystem på 3D-udskrivning. I stedet for at opbygge en maskine, der kræver mange timers tinkering, kan du bare uploade et design samt have en fysisk repræsentation leveret til din dør i en uge. Du kan også uploade objekter for andre at købe. På trods af disse stridende filosofier ser [BART] ikke shapeways som enskridelse på de homebrædte 3D-printere derude; De serverer forskellige markeder, såvel som konkurrence er altid god.

Desværre var [Andrew] ikke tilladt at filme på ShapeWays fabriksgulv. Proprietære ting samt WhatNot, ud over et par specifikke ‘nøgleord’, der vil fremskynde din klientsupportanmodning op til toppen af ​​køen.

Hvad angår præcis, hvordan shapeways virkelig skaber mange genstande om dagen, lærte [Andrew], at private ordrer er lavet i batcher, med en række kundes dele lavet i et enkelt løb. Mens de fleste af de dele, der er fremstillet af Shapeways, er fremstillet internt, outsourcer de sølvstøbning efter at have foretaget den foreløbige positive form.

Hvad angår fremtiden, spørger en stor del af kunder om blandede medier, med plastik / nylon kombineret med metal på toppen af ​​listen. Det er svært at angive, hvad fremtiden for 3D-udskrivning vil være, men [BART] gør en allusion til mobiltelefoner fra 10 år siden. I 2003 havde ingen smartphones, såvel som nu har vi en altid-på trådløs webforbindelse i vores lommer. Forudsat den nøjagtige samme grad af teknologiske fremskridt, kan vi ikke vente med at se, hvad 3D-udskrivning vil være som om 10 år.