COLECO i spatt med Colecovision kvarter

Hvis du var et barn i slutningen af ​​1970’erne eller begyndelsen af ​​1980’erne, er mulighederne, at dit nummer et ønske var at eje en spillekonsol. Den ene til at have var ATARI 2600, uanset den frygtelige e.t. spil.

Selvfølgelig var der andre konsoller under den æra. En af disse også-RAN-produkter kom fra COLECO, en virksomhed, der var startet i lædervirksomheden, men i midten af ​​1970’erne havde diversificeret til håndholdte single-game-konsoller. Deres Colecovision-konsol af 1982 tilbød i første omgang oplevet frygtelig i videospilulykken 1983. I 1985 var det væk, såvel som Coleco fortsatte med at have yderligere succes, i slutningen af ​​årtiet var de også falmet væk .

Coleco-historien var ikke overstået, men siden 2005 blev mærket genoptaget af et efterfølgerfirma. Først syntes det på en all-in-one vintage konsol, såvel som da på et abortivt forsøg på crowdfund en ny konsol, Coleco Chameleon. Denne kampagne kom til ophør, efter at Chameleon prototyperne blev vist for ikke at være snarere, hvad de syntes af Eagle-eyed tilskuere.

Det seneste twist kommer fra konsollen Fan Site Atariage, som den erklæres, at Coleco udsteder DMCA Takedown-meddelelser til Colecovision fan sider samt designere af fan spil til platformen. Det er usikkert, om årsagen er en bekymring for, at der kan være noget voksenmateriale til konsollen i naturen, eller at der har været en slags konflikt med en privat udvikler, men det er svært at bestemme logikken bag udvidelsen af ​​internettet til en hele samfundet.

Lad os sætte det på denne måde. Der er i begyndelsen af ​​1980’erne konsoller samt computere, som du ikke har hørt om, da de ikke har en aktiv på internettet. At du har hørt om colecovisionen, er ikke, da det var en vildt succesfuld gadget i sin dag, da det ikke var det. Det var en af ​​spillerne, men det har aldrig opnået den kulturelle betydning af Atari eller de japanske maskiner, der kom efter den. I stedet har du hørt om Colecovision lige her såvel som nu i 2017, da det har et band af elskere, der har holdt det i live. Et mærke er intet uden sit kvarter af loyale fans, vi lige her på Hackaday forstår dette meget godt, da det er dig, vores læsere, der holder os i gang. Dine på internettet fans er fodsoldige midlerne i dit mærke; De giver dig fri reklame til en betydelig værdi, lige siden de kan lide dig. Hvorfor på jorden rod med det?

For en mærke ejer at gå efter nabolaget, der har holdt det til livet i løbet af årtierne af dvale på denne måde, kan næppe betegnes som et stærkt træk, og vi må faktisk spørge, om et sted en Coleco Executive har lige angivet “Hold min øl “, Eller” hej jer, se dette! “, Før du vælger et haglgevær samt forbeholder sin placering i fodpeglasafdelingen på hans regionale hospital. At holde det niveau af reklame strålende bag det afventer deres næste konsol med interesse, vi er sikre på, at det vil opnå berømmelse af en slags.

Her er vores rapport om Coleco Chameleon prototyperne, såvel som af programmet er det værd at minde om vintage gaming fans, der når det kommer til at træde på tæerne af spilkonsolproducenter, Coleco har form.

Via Hacker News.

COLECOVISION Header Image: Evan-Amos [Public Domain].