Den sikreste designrullecoaster

[Jared Holladay] er en computer engineering trainee ved universitetet i Cincinnati samt en livslang rollerbane fanatiker. En stor del mennesker ser på rulleskøjter som et interessant eksempel på fysik, som potentiel energi versus kinetisk energi eller inerti, såvel som med rette. [Jared] ser på dem såvel som vidundere om kontrollerne. Video ligeledes nedenfor såvel som der er en forklaring af funktioner med flere detaljer. Nogle hackaday besøgende såvel som forfattere kan bestemme komponenterne, så vi mener, at hans coaster design tilhører her.

Som mange mennesker på dette område har han udviklet K’nex designs for at få et håndtag på konstruktion. Han har udforsket stamme shows med sporene såvel som bestemt wowed kids, voksne, såvel som fysik lærere, men da han kan tale med programmeringen, er han en tredobbelt trussel. Nu vokser han ud af legetøjsopbygningen og flytter ind i 3D-trykte dele med nålfine tolerancer.

Hans nyeste base er ekstruderet aluminium, som hvad du vil have i en stiv CNC eller printer. Ud over den industrielle klasse overflade sendte Rockwell Automation ham en sikkerhedsprogrammerbar logisk controller, PLC, samt en touchscreen HMI. Vores stipendiater på markedet fortæller os, at de er langt ud over omkostningsgruppen for rutinemæssige hobbyister. Men frygter ikke; Dine arduino kloner vil være tilstrækkelige indtil du får dit allerførste tilskud.

Pointen på al den robuste hardware, bortset fra ægthed, er at implementere sikkerhedsfunktioner den nøjagtige samme metode, du ville i branchen. De overflødige PLC forbinder til induktive prox sensorer for at inspicere toghastigheden samt placering. Andre bevægelige dele, som friktionsbremser, har sensorer til at rapportere om der er en syltetøj. Det er trods alt ikke fantastisk, hvis du ikke kan stoppe et tog fuld af mennesker. Der er mange ting, der kan gå galt. Bare spørg [Jared], da han programmerede på skærmen tegn til dem alle såvel som klassificeret dem for at lade en operatør forstå, hvis de kan holde turen flytte eller hvis de krav til vedligeholdelse af opkald.

Ikke alle hjemmelavede coasters er skala modeller, såvel som et par af de traditionelle har mere end tilfredse øjet.

Tak, [Milo Bascombe] for spidsen.