Dit øjebliksbillede på en termisk trykt kvittering, øjeblikkeligt!

Hvad kunne være bedre end en lav-res sort / hvid fotografi trykt øjeblikkeligt på papir, der vil gule og crumple over tid? Wow, vi har virkelig brug for at arbejde på vores salgsplads. Men alle kidding til side, vi elsker ideen om, at [Niklas Roy] kom op med i Køb for at opbygge dette termiske trykkamera.

Hans Picasa album har to snapshots af hardware. Han bruger en LM1881 til video synkroniseringsseparation ligesom han gjorde med sit ping projekt. Derefter tager en ATMEGA8 mikrocontroller hver kolonne fra billedet og udskriver det ved hjælp af den termiske printer. Det ser ud til, at alt kører på et 9V batteri, hvilket er godt til bærbarhed (selvom vi stadig aldrig har fået vores hænder på det genopladelige 9v, har vi angivet at afhente). Måske lige så fremragende er, at [Niklas] fik dette op og kører med omkring 400 linjer kode. Pæn!

Selvfølgelig vil du gerne se dette i aktion, så vi har placeret et videoklip efter pause. Ligesom gamle-timey kameraer ser det ud til, at du bliver nødt til at sidde stille, indtil billedet er færdigt udskrivning.