Jeg er nxt 3-punkts bend tester. Venligst indsæt Girder.

Læring med billeder kan være yderst hjælpsomme. At lære med designs lavet af NXT Mindstorms er bare almindeligt fantastisk, da [RDSPRM] demonstrerer med denne LEGO NXT 3-punkts Bend Tester, som han udviklede til at introducere freshmen til bøjningsbøjning og materielle egenskaber. Specifikt beregner det Youngs modul under anvendelse af den anvendte kraft af en fjeder og bjælkens afbøjning. [RDSPRM] Giver en komplet forklaring i afsnittet om YouTube-videoen, der er knyttet ovenfor, men reddit-kommentarerne er absolut en værditilførsel.

[RDSPRM] udviklede dette fra Mindstorms Education Base Set (9797) og Uddannelsesressourcesættet (9648). Hver deltager udholder et 5-test batteri og skal oprette det nøjagtige samme resultat hver gang. Motoren i forgrunden sætter bjælkens testlængde, og den anden motor trækker fjederen ned ved hjælp af en gearkasse og kæde.

Denne metode til afbøjningstest er ukonventionel, som [RDSPRM] forklarer. Normalt pakkes strålen trinvist med afbøjning bestemt ved hver pakningstilstand. Her pakkes strålen kontinuerligt. Lodret afbøjning bestemmes med en lyssensor, der læser en stregkodeskala på strålen, som den passerer forbi. Forårsindstillingen beregnes og anvendes til at bestemme den anvendte kraft.

[RDSPRM] analyserede fluktuationen i GNU-oktav og har grafer af lyssensorens aflæsninger og kraftafbøjning. Ingen bjælker at bøje med dine mindstorms? Du kunne i stedet lave denne Ruzzle Player.

[via reddit]