[Phillip Torron] På hvorfor alle beslutningstagere skal lære kinesisk

for et stykke tid siden, da han arbejdede i Kina, begyndte [Phillip Torron] at lære Mandarin kinesisk for at hjælpe ham med at kommunikere mere effektivt med sine jævnaldrende. Desværre, når han vendte tilbage til USA, begyndte han langsomt at glemme det meste af det, han havde lært. Han skrev for nylig et stykke over at gøre: forklarer hvorfor han forsøger at lære mandarin igen, og hvorfor du som producent bør overveje at gøre det samme.

Han begynder at citere de økonomiske tendenser, der tyder på, at Kinas globale BNP-aktie sandsynligvis vil omgå det for USA om nogle få år. Mens statistikken måske er lidt kedelige, siger han, at stigningen i en ny global supermagt ikke er noget at skubbe ud.

Økonomiske ændringer til side, han har konstateret, at han gennem sine arbejde på adafruit og andre teknologiske virksomheder ofte udsættes for mere og mere kinesisk dagligt. Mellem e-mails med leverandører, datablade og skemaer, siger han, at læring kinesisk er et must for beslutningstagere.

Hvad synes du? Gør nogen af ​​jer fuldtidsproducenter og hackere den samme tendens i dine job? Lad os vide i kommentarerne.