Rive Down Disney’s Glow med Show Props

[Andy’s] Manager for nylig returneret fra en tur til Disneyland med et sæt lys op [Mickey Mouse] ører i slæb. Han udtalte, at hvert sæt “glød med showet” ører i folkemængden ændrede farver i synkroniseringen med forestillingen. Efter at han såvel som nogle kolleger spekulerede på præcis, hvordan dette blev trukket af, gav [Andys] Manager ham en ny opgave – for at opdage præcis, hvordan de darned ting fungerer!

[Andy] Meget forsigtigt demonteret ørerne, deler sine resultater såvel som spekulationer hos os. Indvendig opdagede han et lille alsidigt kredsløbskort, der blev drevet af tre AAA-batterier. I midten af ​​gadgeten ligger en TI MSP430G2553, som har til opgave at styre RGB LED’erne indlejret i ørerne.

I et øre identificerede han, hvad han mener at være en Vishay TSMP6000 IR-modtager. Viskakke-mærket eller ej, han bekræftede, at det utvivlsomt afhenter IR-signaler, der udnytter sit oscilloskop samt en fjernbetjening. I det andet øre opdagede han et par små IR-dioder, som han spekulerer, anvendes til at gentage Ir Timing / Sync-signalet fik i den modsatte side af enheden.

Synkroniseringsteknikkerne virker helt anderledes end dem, der opdages i de xylurands, vi dækkede et stykke tid tilbage, så vi er virkelig interesserede i at opdage meget mere om innovation bag dem.

Stick rundt for at se en video af lyshowet i aktion, samt i betragtning af at [Andy] siger, at han er klar til at underholde enhver form for tanker om, hvordan Disney gør deres magi, skal du være sikker på at støj i kommentarerne.