Pip unge drenge som en tjeneste

For nogle uger siden blev Fallout 4 udgivet, samt ligesom alle fremtidige spil af året, produktiviteten er faldet med gulvet, cosplayers er hektiske håndværker, såvel som moddere er hektiske rive spillet i stykker. Ligesom alle store spiludgivelser, eftervirkninger 4 har en super-deluxe, Ultra-Collectible Edition, såvel som denne version indeholder sin egen PIP-dreng, den in-game-håndledsmonterede individuelle grænseflade, der håndterer statistik, inventar, såvel som quests.

Denne pip unge dreng er virkelig funktionel, afhængigt af en smartphone for at spejle skærmen i spil pip dreng. Dette indebærer selvfølgelig, at der skal være en slags kommunikation mellem spillet såvel som en telefon. [Kyle] opdagede dette noget fascinerende såvel som valgte at grave ind i disse meddelelser for at se, hvad der ellers kunne være færdige med det ægte livsspejl af in-game pip drengen

Med en let swipe af NMAP, fandt [Kyle] to porte åbne på hans PS4. Ved at producere et relæ til at lytte ind på hvad der passerer med disse porte, bygget [Kyle] et værktøj, der gør det muligt for nogen at dumpe data fra in-game PIP Young Boy til enhver form for anden tjeneste.

Biblioteket og kommandolinjeværktøjet arbejder sammen med PS4 såvel som pc samt er i stand til at dumpe statistikker såvel som data fra in-game pip ung dreng til omverdenen. Det vil være fascinerende at se, hvilken type mashups der kan produceres med dette; Særligt fascinerende ville være en leaderboard for et helt kontor af hvælvede beboere, men en tv-størrelse pip ung dreng vil også være tilstrækkelig.

Ja, det er en udfordring.