Vinger, hjul, såvel som vandrere, der bevæger menneskeheden fremad

stigning til vanskeligheden ved at bygge vinger, hjul, samt vandrere. I dag begynder vi at gennemse ting, der bevæger sig, samt gøre verden lidt lidt bedre sted. Dette er den allerførste dag i en ny runde i 2017 Hackaday-prisen samt din fornyede chance for at vise os, hvad du har.

Vi lukkede lige fra IUT! IOT ROUND, en mere indadvendt fokuseret vanskelighed, som kræves, udvikler, der har tilføjet meningsfuld tilslutning til gadgets i vores liv. Med vingerne, hjulene, såvel som vandrere vanskeligheder, bliver vi vores look udad for at se, hvad du kan udvikle, der virkelig bevæger sig.

Der er så meget, der falder ind i denne kategori; Personlig transport, robothjælp, automatiseret levering, luftbåret landbrug – alt der bevæger sig eller understøtter bevægelse. Mange af finalisterne såvel som vindere fra de sidste par år efterår i denne kategori. I 2015 vandt Light Utility Electric Vehicle 3. Place, såvel som af programmet Grand Prize Champion, der var et kørestolsbaseret system. I 2016 så vi en Shoreline Debris Clearing Robot samt et modulært robotsystem tog toppen spot. Nu vil vi se endnu flere kreationer, der bevæger menneskeheden fremad.

Hackaday-prisen er en verdensomspændende engineering indsats, der søger udkoncepter såvel som kreationer, der har magt til at gøre socialt godt. Vis din udvikling såvel som du allerede har opnået det såvel som påvirket andre til at gøre det samme. Mange af indgange vil blive anerkendt ud over det. Årets penge præmier generelt mere end $ 250.000. Bare for denne vanskelighed (som slutter den 24. juli), vil vi tildele 20 indgange $ 1000 hver. I slutningen af ​​alle seks runder vil 6 af de 120 finalister blive valgt for at få $ 50k, $ 30k, $ 20k, $ 15k, $ 10k, samt $ 5k. Gå ind nu!

Tjek alle indgange hidtil, samt holde din på hackaday for at opdage de tyve finalister fra IUT! IOT ROUND, en erklæring på grund af en uge.

HackadayPrize2017 er sponsoreret af: